Haber Detayı
2021-05-18 21:33
HATAY'DA MİLLİ GURUR

Bu sezon ilk kez mücadele ettiği Hentbol 1. Ligi’nde başarılı bir grafik çizerek ligi 5. bitiren Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımının dört genç oyuncusu U18 Milli tak...

HATAY'DA MİLLİ GURUR

Bu sezon ilk kez mücadele ettiği Hentbol 1. Ligi’nde başarılı bir grafik çizerek ligi 5. bitiren Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımının dört genç oyuncusu U18 Milli takımına davet edildi.  
Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı forması giyen Emre Yiğitbaşı, Samet Kaya, Emir Kırmızıyıldız ve Eren Soycan, Letonya’da düzenlenecek 18 Yaş Avrupa Şampiyonası için U18 Milli takım aday kadrosuna seçildi. Dört genç sporcularının Milli takım daveti almalarından dolayı son derece mutlu ve gururlu olduklarını söyleyen Hatay Büyükşehir Belediyespor Başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı ''Ankara’da yapılacak milli takım hazırlık kampı kadrosuna davet edilen sporcularımiz Ay-Yıldızlı formayı gururla taşımak için büyük çaba harcayacaklarını belirtti. 4 sporcumuzun milli takım daveti almasından ötürü gururluyuz.  Genç oyuncularımızın başarısı bize büyük sevinç ve gurur yaşattı. İyi bir sezon geçirdiler ve çabalarının karşılığını aldılar. Onları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu süreçte emeği geçen antrenörlerimizi ve teknik heyeti de yürekten kutluyor, destekleri için onursal başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş'a teşekkürler ediyorum'' diye konuştu.

HABER: MURAT İLTER

Etiketler: Hatay Büyükşehir Belediyespor, Hentbol