Süper Lig’de 9. hafta
Cumhuriyet Rallisi için geri sayım başladı
17.10.2025 - Cuma 14:17
24-26 Ekim 2025 tarihleri arasında, İstanbul’un ikonik manzaralarının eşliğinde gerçekleşecek olan Uluslararası FIVA World Rally İstanbul Cumhuriyet Rallisi
için geri sayım başladı. Üyeleri arasında otomotiv sektörünün önde gelen isimleri, klasik otomobil sahipleri, kolleksiyoner, müze sahibi ve en önemlisi, var olan değerleri koruma amacı güden otomobil meraklılarının yer aldığı ve 600’ü aşkın üyesi olan Klasik Otomobil Kulübü’nün organize ettiği yarış öncesi hazırlıklar son aşamasına geldi.

Sencer SİVRİDAĞ: “Kültürler harmonisi”
Klasik Otomobil Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sencer Sivridağ, yoğun hazırlık sürecine dair açıklamalarda bulundu. Bu yıl FIVA World Rally İstanbul Cumhuriyet Rallisi’nin uluslararası statüde düzenlenecek olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Sivridağ, etkinliğin önemini şu sözlerle özetledi:“Bu görkemli organizasyon, hem kültürlerin ortak harmonisine hizmet edecek, hem de İstanbul’un ve ülkemizin en güzel turizm bölgelerinde yaşanacak olması nedeniyle önemini net bir biçimde ortaya koyuyor. Yarışın ikinci gününde, İstanbul Park Formula 1 Pisti’nde gerçekleşecek mücadele, ralliye ayrı bir güzellik katacak ve hem yarışmacılara hem de izleyicilere renkli görüntüler sunacak.”

TOSFED takviminde, FIVA deestekli
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) takviminde yer alan ve Uluslararası Antika Otomobil Federasyonu (FIVA) Gençlik ve Kültür Komisyonu tarafından da desteklenen rallinin bu yılki mottosu: “Endüstrinin Tekerlekleri, Zaman Yolcuları, Geçmiş Gelecekle Buluşuyor, Hareket Yankıları, Durgunluktaki Duygu, Eskidikçe Değerlenen Klasikler”

25-50 yaş arasındaki klasikler kozlarını paylaşacak
Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gören ralliye yaklaşık 120 klasik otomobil kayıt yaptırdı.
25–50 yaş aralığındaki araçlar, İstanbul’un merkezinden geçerek Ömerli-Şile arasındaki güzergâhlarda yarışacak ve mücadelelerini Türkiye’nin ilk ve tek Formula 1 pisti olan İstanbul Park’ta sürdürecek.
Bu etkinlik, hem klasik otomobil tutkunları için görsel bir şölen sunacak hem de İstanbul’un simge mekanlarında unutulmaz anlar yaşatacak.


Dünyanın kürekçisi Antalya’ya geliyor
Süper Lig’de 11. hafta
Filede haftanın programı (27 Ekim P.tesi)
Süper Lig’de 10. hafta
Cumhuriyet Rallisinin kazananı dostluk oldu
Süper Lig’de 9. hafta
Cumhuriyet Rallisi için geri sayım başladı
Yılın en beğenilen otomobili hangisi olacak?
Voleybolda lig heyecanı başladı
Sualtında dünya şampiyonuyuz!




